GRAND OPENING!

Για ραντεβού επικοινωνήστε στο 2251771103

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου 11:30πμ τα Εγκαίνια του Κέντρου μας

Στις 16 Αυγούστου και ώρα 11:30 έχει προγραμματιστεί η τέλεση των εγκαινίων στο θερμαλιστικό κέντρο του "Ιπποκράτη", ενώ λίγες μέρες αργότερα το άνοιγμα στο κοινό των νέων εγκαταστάσεων των Ιαματικών νερών του Πολιχνίτου.

Η Λέσβος μπαίνει σε νέα φάση, μιας και σε λίγο το όνομα του νησιού θα φιγουράρει στους καταλόγους WELLNESS των tour operators!

Η συνολική επένδυση έχει προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ και περιλαμβάνει την ανακαίνιση και επισκευή των δύο παλιών λουτρών και των συνοδευτικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται εκεί και οι οποίες λειτουργούσαν στο παρελθόν ως ξενώνας και ως καφετέρια.

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο, εντός του συγκεκριμένου Γεωπάρκου έκτασης 105 στρεμμάτων, η TKC του κ. Θεόδωρου Κούσκου, θα αναπτύξει υπηρεσίες ευεξίας και θερμαλισμού σε συνεργασία με εξειδικευμένους παρόχους υπηρεσιών Ιαματικής και Ιαματικής Ιατρικής

Επισημαίνεται ότι οι θερμές πηγές του Πολιχνίτου που για χρόνια έμεναν αναξιοποίητες και λειτουργούσαν υποτυπωδώς, μέσα στην επόμενη πενταετία εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν έναν ισχυρό πόλο τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής με αντανάκλαση σε όλη τη Λέσβο.

Για πρώτη φορά οι θερμές πηγές του Πολιχνίτου, θα εισέλθουν στο χάρτη του θερμαλισμού, έχοντας πίσω τους εταιρείες που ειδικεύονται στον τουρισμό υγείας και ευεξίας, οι οποίες και θα αναλάβουν την τουριστική σύνδεση του Πολιχνίτου με την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΤΚC από τον Απρίλιο λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και το 5στερο ξενοδοχείο Mythical Coast στoν Κράτηγο Μυτιλήνης.

©2023-2024 Ιπποκράτης | Ιαματικές Πηγές Πολιχνίτου Λέσβου